Var trendig i din badrumsrenovering

Det är 2018, snart 20 år sedan millenieskiftet och det har hänt en hel del sedan dess. Det är inte lätt för alla att hänga med på alla trender som kommer och går. Då man utför en badrumsrenovering idag så kanske man vill ha koll på vad som är inne just nu och det är det vi ska fokusera på i den här artikeln. Kanske kommer du med dessa råd och tips hitta det som du tycker är snyggast i din badrumsrenovering.

Svarta detaljer
Svart är dramatiskt, det är kallt och rått men ändå stilrent och fräscht. Svart är något som är väldigt inne nu och det har ofta en relation till vitt. Då man utför en badrumsrenovering och du vill ha svarta detaljer så tänk på detta redan då du väljer kakel och inredning så som krokar, kran, handtag osv. Att ha de små detaljerna i svart i sin badrumsrenovering är snyggast istället för det stora hela, då kan det bli lite väl mörkt. Om man kompletterar de svarta detaljerna och möblerna med LED belysning så kommer effekten av modernitet med din badrumsrenovering Stockholm och mystik bli total. Att ha LED belysning bakom typ spegel eller skåp i sin badrumsrenovering så skapar det en bekväm och mysig känsla som tar ner det kalla tonerna från den svarta färgen lite och det känns då inte för rått.

Runda speglar
Runda speglar har följt med genom åren inom badrumsrenovering och hållt i sig egetligen ganska länge. I början på 2000 talet var det dom där runda mosaikspeglarna från Ikea som börja pryda de svenska hemmen. Även om de inte blev så mycket mode då så var det ändå en detalj som folk gillade. De senaste åren inom badrumsrenovering så har runda fönster vid badrumsrenovering Stockholm så väl som runda speglar dykt upp mer och mer och ger en organisk känsla. Det balanserar upp det fyrkantiga och kalla som lätt kan bli för mycket av. Att välja en rund spegel och varma färger och belysning i sin badrumsrenovering blir riktigt mysigt. Ha gärna som ovan nämnt belysningen bakom spegeln, det blir en super häftig effekt.

Varma färger och naturinspirerat
Till svart och runda former i en badrumsrenovering så passar det så ypperligt bra med varma toner som är inspirerade av naturen in. Det är så grädden på moset som gör att alla sinnen blir liksom tillfredställda i en underbar synsymfoni. Förr så var det mycket stilrent så som vitt, svart och grått inom badrumsrenovering men nu börjar brunt, beige och liknande färger ta sig in mer och mer i våra badrum. Använd även växter till detta som trivs i badrum!